• Uvjeti korištenja web stranice

  • Kolačići i politika privatnosti

HOT TOPIC Placeholder

PROBORI KOJI
MIJENJAJU ŽIVOT
PACIJENATA

Dobro zdravlje je za sve nas najvažnije, a održiva rješenja za najteže izazove u zdravstvenoj zaštiti današnjice ne mogu čekati. Zbog toga u Pfizeru predano primjenjujemo nauku i naše globalne resurse za unapređenje zdravlja i dobrobiti u svakoj fazi života. Nastojimo pružiti pristup sigurnim, efikasnim i priuštivim lijekovima i povezanim uslugama zdravstvene zaštite za ljude kojima su one potrebne.

Imamo vodeći portfolio proizvoda i lijekova za održavanje zdravlja i prevenciju, kao i terapije i lijekove za bolesti iz širokog spektra terapijskih oblasti. U našoj industriji smo predvodnici u razvoju perspektivnih novih proizvoda koji imaju potencijal da odgovore na izazove nekih bolesti od kojih ljudi danas najviše strahuju, poput Alzheimerove bolesti i karcinoma.

U skladu s našom odgovornošću kao jedne od najboljih inovativnih biofarmaceutskih tvrtki na svijetu, radimo sa zdravstvenim djelatnicima, vladama i lokalnim zajednicama kako bismo podržali i proširili pristup pouzdanoj i pristupačnoj zdravstvenoj skrbi diljem svijeta. Pfizer radi više od 170 godina kako bi donio promjenu na bolje za sve one koji vjeruju našoj tvrtki.

O NAMAODGOVORNOSTPARTNERIIZVJEŠTAVANJE